fredag 8. mars 2013

HAPPY FRIDAY

I dag er det fredagen, og helgen nærmer seg med stormskritt.
I dag vender vi snuten mot fjelle, med mamma, pappa, svigermor, og svigerfar. Det skal bli en herlig helg, med mye kos og hygge. Kanskje vi til og med får litt fint vær også?! Det hadde ikke vært så dumt i grunn. Uansett skiene er med, om ikke de blir brukt, blir sikkert beinene eller føttete brukt.

Men i dag tenkte jeg å vise dere noen morsome tips til å bruke ting til noe annet enn det som er meningen. Jeg liker å prøve ut nye ting hele tiden, og liker å se om noe bestem kan brukes til noe helt annet. Det er kun fantasien din som kan settes på prøve her.


En kaffe boks kan for eksempel brukes til å oppbevare bestikk, som man kanskje ikke har plass til å bestikk skuffen. Smart og pratisk, og alltid i nærheten. 


En gammel melke flaske kan brukes som en vase, til kvister. 



En stor vaske kan brukes til å oppevare innpakknings papir, eller andre lange gjennstander. 


En litt mindre vaske, helst da firkantet, kan bli en serviett holder for eksempel, pluss at den tar mindre plass enn en vanlig serviett holder. 


Håper dere har blitt inspirert til å prøve ut noen nye ting, og kanskje få brukt noe av det "gamle" du har bort gjemt i ett skap, til noe annet en det som var meningen ! 

Ha en flott helg alle sammen. 

Kristina 

1 kommentar: