søndag 27. mai 2012

HELG !!

Nå har det vært helt to fantastiske dager, med familien, kjæresten og sola. I går fikk vi besøk av mamma og pappa, da de skulle på fotball kamp i Oslo. Men først viste vi de, der vi kanskje skal ha bryllups selskapet vårt. Og vi er kjempe spent på hva som skjer videre, og om det blir det lokalet. Vi liker det veldig godt, og det er veldig oss stil messig. Så vi får bare krysse fingerne å se hva som skjer.


Dette er hva dere får se enn så lenge ! 

I dag har også sola vist seg frem fra sitt beste. Vi har tilbrakt dagen på selveste Tusenfryd. Dette er noe jeg har mast om å gjøre i snart 3 år, tenker jeg. Og endelig har dagen her, selv om det ble bestemt litt i farten. Men vi satte oss i bilen og kjørte avgårde, heldigvis for oss, er det ikke så veldig langt å gjøre, ca 45 minutter. Og vi har hatt en helt fantastisk dag der, det var ikke så altfor mange mennesker der heller, men ja det var innmari varmt der. Men vi fikk kjølt oss litt ned av og til. Både is og karuseller ble det også. 







Når vi omsider var hjemme igjen, ble det årets første middag ute, og da ble det kalde terte skjell. Det er min lille hemmelige oppskrift, som ikke kan deles, men det er en liten dert med reker og fiskepudding oppi, såpass kan jeg si ! 




Ups, litt solbrent der kanskje ! 

En skikkelig kose dag har det vært i dag, om man må ta vare på slike dager som dette, og de må minnes i hjerte. 
Ha en forsatt flott søndag og 1.pinsedag.

Kristina 

3 kommentarer:

  1. Så BRA at dere endelig fikk kommet dere til Tusenfryd da:-)Ser ut som dere har hatt en fin fin dag.
    Klem fra M og P.

    SvarSlett
  2. Ser ut som en toppers dag :)
    Å ser ut som ett herlig sted å ha bryllupsfesten :D
    Dere skal gifte dere i Oslo altså? ;)

    Ha en herlig uke søta!
    Artig å følge bloggen din.. føler liksom jeg får "bli kjent" med deg igjen.. hehe..

    Klem Jannicke!

    SvarSlett
    Svar
    1. Vi skal gifte oss her i Asker, som vi bor. Og hvor Magnus er oppvokst. Det er veldig hyggelig at du stikker innom, og legger igjen kommentarer, det settes veldig stor pris på :)

      Ha en fin uke du også !

      Klem Kristina

      Slett