tirsdag 8. mai 2012

Oppussing !

Vi flyttet inn i denne leiligheten i januar, vi hadde ikke så mye med møbler fra før, men litt hadde vi. Og det evt kjøpt og det vi hadde, har mye av det blitt pusset opp, med litt maling og noen små justeringer. Oppussing tar litt tid, men man blir som regle veldig fornøyd med det man gjør selv, og man får kanskje ett litt mere personlig forhold til møblene man har i hus.

Så nå skal jeg vise dere noen av våre prosjekter som er ferdig nå, og som vi er super fornøyde med, etter mye tid og energi.

Den første møblet vi gikk løs på, var denne "skatte kisten " fra IKEA, den var tre brun i fargen, noe som ikke passet inn hos oss, derfor valgte vi å male den i en kritt hvit farge. Mamma og jeg har også sydd en pute som passer perfekt til denne benken, fordi som alt annet på IKEA, er det litt spesielle mål, derfor måtte symaskinen frem. Men resultatet ble kjempe bra og vi er stor fornøyde.



Det neste prosjektet var nattbordet vårt, siden det ikke er allverdens av plass på soverommet, har vi valgt å kunne at nattbord på den ene siden av senga. Der er det kun topplaten som er malt, i samme hvit farge som på " skatte kisten ". Knottene er også byttet ut, med de som var før, som var furu brune. 




Knottene er kjøpt på Vollywood i Vollen. Jeg mener å huske at det var 29 kr stk. 


Dette er kjøkken bordet vårt, det er også fra IKEA, og var en sånn furu brun farge, som heller ikke passet inn her. Det er ett bord som ikke tar så mye plass til hverdags men kan brettes ut på begge sider, og da blir det plass til ca 6 stk. Dette ble ett litt større prosjekt enn hva vi trodde, da det var mye krinkler og kroker og mye flater som syntes hele tiden. Bordet er også malt i den kritt hvite fargen som alt annet. 


Litt riper gjør så absolutt ingen ting, skaper heller litt sjarm i mine øyne. 


Det siste prosjektet jeg hadde nå, var denne lille kassen, som i utgangspunktet er en helt vanlig trekasse fra Panduro Hobby, men som jeg har malt i en sånn mørk mint grønn farge, og malingen er også fra Panduro Hobby. Ble super fornøyd med resultatet, og vurderer å kjøpe den kassen som er hakke større også. 


Samme farge på båndet som er knyttet på muggen. Båndet er også fra Panduro Hobby, fra Tilla serien. 


Dette bilde er det mest personlige vi har i hele leiligheten. Dette er ett kunstverk fra Kristina og Magnus, og vi liker det utrolig godt. Litt fordi det er vi som har laget det og fordi det er ingen i hele verden som har det samme. På bildet er det festet på en blånde kant nederst til høyre på bilde, 2 tre bokstaver som jeg har malt, ett tre hjerte som er malt, ett par vinger, kake papir, noteark med perler på. 



Nå skal middagen lages, og kvelden skal nytes med fotball kamp. Ha en strålende tirsdag ! 
Heia Vollen.

Kristina 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar